به گزارش مشرق ؛ لاله افتخاری عضو جبهه متحد اصولگرایان با حضور در میزگرد انتخاباتی «انتخاب اصلح» که در خبرگزاری فارس برگزار شد، در پاسخ به این سؤال که خط قرمز اصولگرایان کجاست، اظهار داشت: ما باید خط قرمزها و ارزشهایی را مورد توجه قرار دهیم که برای آنها خون دادهایم.
وی ادامه داد: تا جایی میتوان برای داغ شدن تنور انتخابات با یکدیگر رقابت کرد و تشکیل جبهه داد که آتش آن همه را نسوزاند.
نماینده مردم تهران در مجلس گم نکردن هدف اصلی در انتخابات را یکی دیگر از خط قرمزها دانست و گفت: تا زمانی که ستونها و ارزشهای انقلاب زیرسؤال نرود رقابت مطلوبی شکل خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه کاندیداهای مختلف باعث آشنایی مردم با سلایق متنوع و رویش ظرفیتهای نظامی میشوند، اظهار داشت: از برکت نظام افرادی تربیت شدهاند که شایستگی دارند در مهمترین نهاد کشور خدمت کنند.
افتخاری داشتن نمایندگان با ذائقههای مختلف را یک ارزش دانست و تأکید کرد: این تنوع و تکثر تا جایی ارزشمند است که به تخریب و سرگردانی مردم منجر نشود.
وی با بیان اینکه مردم تا جایی مایل به رقابت هستند که دچار ابهام نشوند، تصریح کرد: رعایت حرمت استوانههای نظام و زیرسؤال نرفتن آنها یک خط قرمز مهم است.
عضو جبهه متحد اصولگرایان همچنین گفت که در حال حاضر رقابت فرزندان انقلاب کمکم به فضای رودررو قرار گرفتن استوانههای نظام تلقی میشود؛ نباید این القا صورت گیرد دو شخصیت در رأس دو نهاد معتبر روحانیت در برابر یک شخصیت روحانی دیگر قرار گرفتهاند؛ مردم و روحانیت نهادی در حمایت از مقام معظم رهبری هستند و اگر افرادی بخواهند با رقابت بین روحانیت حرکت کنند قطعا این امر خط قرمز است.
* خدشه به جامعتین خواست دشمن است
وی تأکید کرد: جامعتین که همواره پشتیبان ولایت و مردم بودهاند نباید مورد خدشه قرار گیرند، اگر ورود نمایندگان اصولگرا به مجلس به جامعه مدرسین و جامعه روحانیت مبارز خدشهای وارد کند خواست دشمن محقق شده است.
افتخاری با اشاره به ویژه نامه «خاتون» که توسط روزنامه ایران و با حمایت و بودجه دولت انتشار یافت، گفت: پس از تغییراتی که در روزنامه ایران اتفاق افتاد و آنها به سمت جریان انحرافی حرکت کردند، اولین اقدام آنها هدف گرفتن حجاب و مرحله دیگر آن هدف قرار دادن روحانیت بود.
وی تأکید کرد: اگر برای گرم شدن فضای انتخاباتی خدشهای به روحانیت وارد کنیم همان کار جریان انحرافی را انجام داده و پازل دشمن را تکمیل کردهایم اما اگر رقابت به صورت رفاقتی پیش برود و به هدف اصولگرایان آسیب نزند میتوان گفت که رقابت سالمی است.
عضو جبهه متحد اصولگرایان تخریب یکدیگر، خدشه به روحانیت و استوانههای نظام و غفلت از رقیب اصلی در انتخابات را خط قرمز در فضای انتخابات دانست و تأکید کرد: اگر جایگاه دو نهاد روحانیت را که بیش از ۹۰ درصد حوزههای علمیه ما از آنها تبعیت دارد زیرسؤال برود چیزی برای ما باقی نمیماند.
وی تصریح کرد: در جلسات اصولگرایی که باید همگرا باشید به جای توجه به رقیب مشترک به کسانی که به گفته بعضی ساکتین فتنه هستند پرداختهایم و فتنهگران را فراموش کردهایم.
"اگر لفظ ساکتین فتنه مصداق داشته باشد ما بیش از حد به آن پرداختیم و فتنه و جریان انحرافی و دشمن خارجی فراموش کردیم و دوستانی که در برابر فتنه موضعگیری خوبی داشتند را به زاویه فرستادیم."
افتخاری با بیان اینکه در تطبیق معیارها با مصادیق اختلاف نظر است، افزود: مجلس متشکل از همین ملت است و قاعدتا در آنها نیز نقاط ضعف و قوتی وجود دارد.
"مجلس در طرح حقوق مادامالعمر فقط بهرهمندی افراد غیردولتی مثل سازمان تبلیغات و نهادهای مربوط به مقام معظم رهبری را اضافه کرد اما وقتی دید به گونه دیگری از آن بهره برداری شد همان را نیز لغو کرد اما همان طرح نیز که کار دیگران بود به اسم مجلس هشتم تمام شد."
* امضا کننده طرح وقف اموال دانشگاه آزاد نبودم
وی با بیان اینکه بنده امضا کننده طرح وقف اموال دانشگاه آزاد نبودم خاطرنشان کرد: هدف از این طرح ساماندهی حدود ۲۰۰ مؤسسه آموزش عالی غیرانتفاعی بود اما اگر کسی چیز دیگری به آن گره زد اشتباه کرد و مجلس همان را نیز پس گرفت.
نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به تقدیر مقام معظم رهبری از مجلس هشتم در هفت خرداد امسال اضافه کرد: عدالت این است که در کنار لغزشها، مزایا را نیز در نظر گرفت.
وی ادامه داد: تخریب اصولگرایان توسط یکدیگر فقط مردم را ناامید میکند و در چنین فضایی فقط خودمان برای دشمن کافی هستیم لذا اگر ولایتمدار هستیم باید به دستور رهبری توجه کنیم.
افتخاری با یادآوری و خانه نشینی یازده روزه رئیس جمهور تصریح کرد: اگر ما رئیس جمهور را سر کار نیاورده بودیم چه میشد و برای نظام و ولایت چه میماند؟ ما خون دل خوردیم تا احمدی نژاد رئیس جمهور شد هرچند ما هیچ منتی نداریم و الان هم از این کار خود پشیمان نیستیم.
وی با تأکید بر اینکه ما تمام اقدامات رئیس جمهور را تأیید نمی کنیم گفت: ما مثل مادری هستیم که میگوییم که اگر آبروی فرزندمان برود بهتر است تا او در چاه بیفتد.
افتخاری افزود: برای برخی افراد یک دور نمایندگی هم زیاد است اما برخی هر دوره هم که شرکت کنند نظام برای آنها هزینه میکند و آنها نیز انصافا جواب این هزینه کردن را دادهاند و پای کار ایستادهاند.
وی اضافه کرد: در تمام نامزدهای دو لیست متحد و پایداری کدام یک از آنها به اندازه ما (متحد) در راه نظام هزینه کرده است؟ هرچند راه آخرت از مجلس رفتن نمی گذرد.
عضو جبهه متحد در خصوص اینکه اگر جبهه پایداری از شما دعوت میکرد به این جبهه میرفتید یا خیر؟ گفت: بنده همان اول گفتم تحت هر شرایطی تابع جامعتین هستم و اگر آنها میگفتند به هر لیستی برود میرفتم.
افتخاری گفت: اگر جامعتین امر میکرد به صورت مستقل وارد انتخابات شوم این کار را میکردم چون الحمدالله به اندازه کافی عِده و عُده دارم و برایم جایگاه نظام مهم است.
افتخاری با بیان اینکه قانونگذار باید شبهات و ابهامات قانون را سریعا اصلاح کند افزود: اگر قانون خوب باشد اما در اجرای آن ضعف وجود داشته باشد باز هم وظیفه مجلس اصلاح آن است.